Vi söker säljare i Stockholm!

Brinner du för försäljning samt att arbeta nära dina kunder? Då välkomnar vi dig som vår nya fältsäljare!

Vi söker nu en säljare som vill växa tillsammans med Macserien och bidra till att stärka vår position i Stockholm. Detta gör vi genom en familjär och personlig kontakt till våra kunder som främst är företag och den offentliga sektorn men sträcker sig också till utvalda konsumentgrupper.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ansvara för att utveckla försäljningen i Stockholmsområdet med omnejd. Du ansvarar för att säkerställa bästa möjliga lönsamhet och tillväxt inom ditt distrikt. I tjänsten ingår det att boka och besöka nya liksom befintliga kunder. Du utgår från hemmet och blir en av våra 10 andra distriktssäljare över hela landet.

Vi söker dig som har förmåga att arbeta självständigt och är duktig på att skapa och utveckla goda affärsrelationer. Du drivs av att göra affärer och komma till avslut. Du har en naturlig fallenhet för att vårda och utveckla kundrelationer.

Vi söker:

• Dig som är tekniskt intresserad och lösningsfokuserad
• Dig som sätter egna mål och har själv drivet att nå upp nå dem
• Dig som har lätt för att samarbeta med andra
• Dig som är intresserad av miljö och miljöfrågor

Du som är beredd att ge mycket av dig själv har chansen att bidra till och bli delaktig i Macseriens fortsatta framgång. För att lyckas med ditt arbete måste du vara målinriktad och handlingskraftig i ditt agerande. Du är initiativrik och arbetar för att nå uppsatta mål med ett problemlösande sinne där ”allt är möjligt”.

Vi erbjuder dig:

 

Egen firmabil
Personliga utvecklingsmöjligheter i ett snabbväxande företag
Fast månadslön med möjlighet till bra provision
Möjligheten att själv planera ditt arbete för att nå bästa resultat
Ett spännande och utvecklingsintensivt företag
Fortlöpande utbildning
 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Placering, Stockholm.

Du är varmt välkommen med din ansökan via mail eller telefon. Skicka gärna med ditt cv och/eller personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Joakim Axner via joakim@macserien.se eller 073 9014097.

 

 

Macserien tillverkar och utvecklar högkvalitativa miljöanpassade rengöringsprodukter. Vi erbjuder en spännande och effektiv produktmix med unika koncept till både stora och små företag. Sedan starten år 1989, har företaget präglats av uppfinnartradition och ansvarstagande. Vår mission är att verka för en renare värld, detta gör vi genom att tillhandahålla våra kunder professionella och miljöanpassade rengöringsprodukter. Vi ansvarar för transporter och utbildar våra kunder på plats när vi levererar varorna. Vår kompetens och erfarenhet i branschen har gett oss möjligheten att lösa kunders hela problem, från ax till limpa. Många års produktutveckling och nära samarbeten med kunder har fördjupat vår kunskap att ta fram unika koncept samt agera som erfarna rådgivare.