Om oss

Macserien tillverkar och utvecklar högkvalitativa miljöanpassade rengöringsprodukter. Vi erbjuder en spännande och effektiv produktmix med unika koncept till både stora och små företag. Sedan starten år 1989, har företaget präglats av uppfinnartradition och ansvarstagande. Vår mission är att verka för en renare värld, detta gör vi genom att tillhandahålla våra kunder professionella och miljöanpassade rengöringsprodukter. Vi ansvarar för transporter och utbildar våra kunder på plats när vi levererar varorna. Vår kompetens och erfarenhet i branschen har gett oss möjligheten att lösa kunders hela problem, från ax till limpa. Många års produktutveckling och nära samarbeten med kunder har fördjupat vår kunskap att ta fram unika koncept samt agera som erfarna rådgivare.

Affärsidé

Macserien ska verka för en renare värld genom att utveckla, producera och marknadsföra högkvalitativa, miljöanpassade rengöringsprodukter till alla.

Vår kundgrupp är främst företag och den offentliga sektorn men sträcker sig även till utvalda konsumentgrupper. Vi uppfyller deras behov av en personlig och erfaren samarbetspartner utöver den vanliga leverantörsrollen.

Macserien Produktion AB